Salopeta pentru catei MA-290G

99,00 lei

Descoperă Eleganța și Confortul cu Salopeta pentru Câini din Material Impermeabil

Vrei ca patrupedul tău să fie la modă și protejat în timpul sezonului rece? Cu salopeta noastră pentru câini, această dorință devine realitate! Concepută cu grijă pentru confortul și siguranța câinelui tău, această salopetă este alegerea perfectă pentru plimbările friguroase și zilele cu zăpadă. Fii pregătit să cucerești străzile cu companionul tău cu patru picioare, arătând într-un stil deosebit.

Caracteristici Premium:

  • Material Impermeabil de Încredere: Fabricată dintr-un material impermeabil de calitate superioară, salopeta asigură că patrupedul tău rămâne uscat și fericit, chiar și în cele mai ploioase zile.
  • Calduroasă și Confortabilă: Cu umplutura sa de fibre de bumbac și matlasarea specială, această salopetă oferă câinelui tău căldură și confort de-a lungul întregii plimbări.
  • Stil și Eleganță: Captușeala cu material imprimat adaugă o notă de stil salopetei, făcându-l pe câinele tău să iasă în evidență și să atragă toate privirile admirative.
  • Închidere Sigură cu Capse: Cu închiderea sa cu capse pe abdomen, această salopetă se fixează ferm, asigurându-se că nu se va deplasa și că patrupedul tău va rămâne protejat în fiecare moment.
  • Glugă Practică: Gluga este prevăzută cu o capsa pentru a fi prinsă pe spatele hainei atunci când nu este necesară, pentru a oferi un aspect mai simplu și mai aerisit.
  • Deschidere pentru Lesă: Deschiderea specială pentru lesă face ca plimbările să fie comode și sigure, fără a compromite confortul câinelui.
  • Potrivită pentru Toate Rasele Mici și Mijlocii: Această salopetă se adaptează perfect la câinii de talie mică și mijlocie, asigurându-se că fiecare patruped este protejat și la modă.
  • Perfectă pentru Vremea Rece și Zăpadă: Concepută pentru a face față temperaturilor scăzute și zăpezii, această salopetă te ajută să profiți de fiecare moment în aer liber alături de prietenul tău cu blană.
  • Măsurători Exacte Pentru Potrivire Perfectă: Pentru a te asigura că salopeta se potrivește perfect câinelui tău, măsoară-l înainte de achiziționare și alege mărimea corectă.

Cu salopeta noastră pentru câini din material impermeabil, poți să oferi câinelui tău un amestec perfect între stil și funcționalitate. Fiecare detaliu a fost gândit pentru a face plimbările în timpul sezonului rece o experiență plăcută și sigură pentru câinele tău. Alege confortul, protecția și eleganța pentru cel mai bun prieten al tău. Comandă acum și vei face cu siguranță o alegere pe care câinele tău o va aprecia!

Culori
Gri
Mov
Salopeta pentru catei MA-290G