Salopeta pentru catei MLX2104G

139,00 lei

Descoperă Eleganța și Confortul în Stil Canin

Îți prezentăm cea mai rafinată și funcțională salopetă pentru câini din colecția noastră: Salopeta Impermeabilă pentru Câini cu Fleece Lining.

Stil și Eleganță: Fabricată dintr-un material impermeabil de culoare aurie, această salopetă adaugă un strop de eleganță la garderoba câinele tău. Cu un fermoar special, ascuns, inscripționat cu un scris alb, și detalii de design atent lucrate, această salopetă va face ca patrupedul tău să atragă privirile pe stradă.

Confort Fără Compromis: Cu o captusală groasă din fleece, această salopetă ține de cald și este  confortabilia în orice condiții meteo. Elasticul lat tip patent de la gât și baza picioarelor asigură o potrivire perfectă și permite mișcarea liberă, fără disconfort.

Protecție Totală: Gândită pentru a oferi protecție maximă în anotimpul rece și friguros, pe zăpadă și în ploaie. Câinele tău va fi ferit de umezeală și frig, iar tu vei putea să te bucuri de plimbări lungi în voie.

Potrivire Personalizată: Salopeta este disponibilă în diverse mărimi, potrivite pentru câinii de talie mică și mijlocie. Pentru a te asigura că alegi mărimea potrivită, consultă ghidul nostru de măsurare simplu și precis.

Aventurile de Iarnă Așteaptă: Cu această salopetă pentru câini, aventurile în zăpadă devin o plăcere. Stilul și confortul se întâlnesc pentru a crea o experiență unică pentru tine și patrupedul tău.

Nu lăsa câinele tău să treacă prin sezonul rece fără protecție adecvată! Comandă acum Salopeta Impermeabilă pentru Câini cu Fleece Lining și oferă-i celui mai bun prieten al tău un tratament regal în timpul plimbărilor de iarnă.

Achiziționează acum și fă-ți câinele fericit și elegant în același timp!

Culori
Argintiu
Auriu
Salopeta pentru catei MLX2104G