Vesta pentru catei MBL2207B

119,00 lei

Descoperă Vesta Premium pentru Câini: Eleganță și Protecție 

Bucură-te de sezonul rece alături de companionul tău cu blăniță, oferindu-i confortul și căldura de care are nevoie cu Vesta Premium pentru Câini. Această vestă este creată cu atenție la detalii pentru a asigura cea mai bună experiență pentru câinele tău, în orice condiții meteorologice.

Caracteristici Remarcabile:

  1. Materiale de Înaltă Calitate: Fabricată din pânză laminată de poliester și umplutură de bumbac, această vestă combină impermeabilitatea și rezistența la vânt, asigurându-se că câinele tău rămâne uscat și confortabil în ploaie sau vânt. Interiorul său moale oferă o senzație plăcută pe pielea câinelui.
  2. Guler Înalt: Gulerul înalt al vestei adaugă un nivel suplimentar de protecție împotriva vântului și frigului, menținând zona gâtului în siguranță.
  3. Potrivire Perfectă: Cu un elastic pe abdomen, vesta se mulează perfect pe corpul câinelui tău, oferindu-i confort și libertate de mișcare.
  4. Ham Reglabil cu Elemente Reflectoare: Vesta include un ham incorporat cu dunguțe reflectorizante, asigurând vizibilitatea câinelui tău în condiții de lumină scăzută sau întuneric. Hamul dispune de un inel dublu de tracțiune pe spate, garantând siguranța și controlul când îl plimbi.
  5. Inel de Agățare pe Piept: Un inel de agățare amplasat pe piept, la gât, permite atașarea cu ușurință a etichetelor, luminilor LED sau clopotelor, asigurându-te că prietenul tău rămâne în siguranță și nu se pierde niciodată.
  6. Ușor de Curățat: Vestă poate fi spălată cu ușurință în mașina de spălat, menținându-i aspectul și calitățile pentru o perioadă îndelungată.
  7. Potrivită pentru Caini de Talie Medie și Mare: Această vestă premium se potrivește câinilor de talie medie și mare, oferindu-le confort și protecție maximă.

Indiferent de vremea de afară, Vesta Premium pentru Câini este alegerea ideală pentru a-ți proteja patrupedul. Alege mărimea corectă pentru a asigura potrivirea perfectă și oferă-i câinelui tău un stil elegant și confortabil în fiecare zi. Comandă astăzi și fă-i un cadou de neprețuit câinelui tău.

Culori
Albastru/Verde
Argintiu/negru
Bronz/ Negru