Tricou pentru catei MDL12P

53,00 lei

Tricoul roz cu maneci albe și imprimeu haios este o alegere minunată pentru vara. Acest tricou este creat special pentru a oferi confort și stil câinilor în zilele calde. Tricoul este confecționat dintr-un material ușor și respirabil, care permite aerului să circule și să mențină câinele răcoros în zilele calde.

Culoarea roz adaugă un element vesel și plin de energie, perfect pentru sezonul estival. Rozul este o alegere populară pentru a sublinia personalitatea jucausă a câinilor și pentru a aduce un strop de bucurie în jur. Manecile albe adaugă un contrast plăcut, oferind tricoului un aspect mai atrăgător.

Imprimeul haios este elementul care îi va face pe toți să zâmbească. Este o imagine amuzantă, care să aducă un strop de personalitate și umor în aspectul câinelui tău.

Tricoul este fabricat din materiale moi și ușoare, care asigură confortul și libertatea de mișcare pentru câinele tău. Este important să alegi o mărime potrivită pentru câinele tău, pentru a se simți confortabil în timp ce se joacă și se plimbă în zilele călduroase.

În concluzie, tricoul roz cu maneci albe și imprimeu haios pentru câini este o opțiune distractivă și stylish pentru vara. Este o modalitate excelentă de a-ți exprima iubirea și atenția față de animalul tău de companie, adăugând un strop de culoare și personalitate în garderoba lui. În timpul sezonului cald, câinii merită să se bucure de confort și stil.

Culori
Roz/Alb
Crem/Alb