Tricou pentru catei MF71G

49,00 lei

Un tricou colorat de vară pentru catei este un obiect vestimentar special conceput pentru a oferi confort și stil patrupedelor tale în timpul sezonului cald. Acest tricou este fabricat dintr-un material ușor și respirabil, care permite circulația aerului și împiedică supraîncălzirea catelului.

Tricoul vine într-o gamă variată de culori vibrante și atractive, perfecte pentru a reflecta spiritul vesel și plin de viață al verii.

Un aspect important al acestui tricou este că este proiectat special pentru câini. Are o croială ergonomică, care se potrivește perfect contururilor corpului canin și nu îi restricționează mișcările. Există deschideri prevăzute pentru gât și picioare, astfel încât să poți pune și scoate tricoul ușor de pe animal.

Materialul tricoului este rezistent la murdărie și ușor de întreținut. Poate fi spălat în mașina de spălat și se usucă rapid, ceea ce îl face ideal pentru activități în aer liber sau plimbări prin parc în zilele călduroase de vară.

Pe lângă aspectul estetic, tricoul poate oferi și protecție împotriva razelor solare nocive. Unele modele pot avea un factor de protecție UV încorporat, pentru a proteja pielea delicată a câinelui tău de arsurile solare.

Indiferent de mărimea sau rasa câinelui tău, există tricouri colorate de vară disponibile în diverse dimensiuni, de la XS la XXL, pentru a se potrivi tuturor patrupedelor. Asigură-te că măsori corect dimensiunile câinelui tău pentru a alege tricoul potrivit.

În concluzie, un tricou colorat de vară pentru câini este un accesoriu minunat, care oferă confort, protecție și un aspect estetic plin de culoare câinelui tău în timpul sezonului cald. Este o modalitate distractivă de a-ți exprima personalitatea și de a-ți arăta dragostea față de prietenul tău canin.

Vă rugăm să vă asigurați că măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.

Culori
Albastru
Galben