Hanorac pentru catei MZX15464G

119,00 lei

Bine ai venit pe site-ul nostru, unde îți prezentăm un hanorac special creat pentru căței! Acest hanorac pentru câini cu glugă este confecționat din bumbac flausat de înaltă calitate și oferă un design practic și stilat. Indiferent dacă cățelul tău este de talie mică sau mijlocie, acest hanorac este potrivit pentru el!

Unul dintre aspectele distinctive ale acestui hanorac este gluga, care nu numai că adaugă un element de adorabilitate, dar protejează și urechile și capul cățelului tău. Materialul din bumbac flausat asigură cățelului tău confort termic și respirabilitate, fiind ideal pentru a-l ține cald și protejat în zilele mai răcoroase.

Hanoracul este proiectat pentru a se potrivi perfect cățeilor de talie mică și mijlocie, având opțiuni variate de dimensiuni. Asigură-te că alegi mărimea potrivită pentru câinele tău, luând în considerare greutatea și dimensiunile sale pentru o potrivire optimă. Hanoracul trebuie să se simtă confortabil și să îi ofere libertate de mișcare.

Un alt aspect deosebit al acestui hanorac este imprimeul la modă aflat pe spate. Cu designuri trendy și în tendințe, acest hanorac adaugă un strop de personalitate și stil câinelui tău.

Îmbrăcarea și dezbrăcarea hanoracului este simplă și rapidă, deoarece acesta se trage peste capul câinelui. Nu va fi nevoie să trezești anxietatea sau disconfortul în timpul procesului, deoarece hanoracul este conceput să fie ușor de pus și scos.

Calitatea și confortul sunt prioritățile noastre, motiv pentru care am ales bumbacul flausat drept material principal pentru acest hanorac. Este moale la atingere și nu irită pielea câinelui. Materialul este durabil și rezistent, asigurând că hanoracul va rezista mult timp, în timp ce cățelul tău se bucură de confort și stil.

Hanoracul pentru câini cu glugă este o piesă vestimentară indispensabilă în garderoba cățelului tău. Nu numai că îl protejează de frig și oferă un plus de confort, dar este și un element de modă adorabil. Fie că ieșiți în plimbare, mergeți la întâlniri cu prietenii sau pur și simplu stați acasă, hanoracul adaugă un strop de stil și individualitate cățelului tău.

Alege calitatea, confortul și stilul pentru cățelul tău cu hanoracul nostru pentru câini cu glugă! Descoperă colecția noastră și alege hanoracul perfect pentru cățelul tău, cu imprimeuri la modă și o potrivire perfectă pentru câini de talie mică și mijlocie.

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.

Culori
Bleu
Galben