Pelerina de ploaie pentru catei M-HH001

59,00 lei

Bine ați venit la magazinul nostru online, unde vă prezentăm pelerina de ploaie pentru catei, un accesoriu practic și stylish pentru protejarea iubitorilor tai patrupezi de vremea umedă!

Această pelerină de ploaie este confecționată din material plastic PVC de înaltă calitate, asigurând astfel rezistența la apă și oferind protecție completă împotriva ploii. Având o textură transparentă, aceasta permite câinelui să rămână vizibil și în siguranță chiar și în timpul condițiilor meteo nefavorabile. Imaginea dragului dumneavoastră prieten, fericit și protejat în timp ce poartă pelerina, este cu siguranță o priveliște adorabilă.

Un element distinctiv al acestei pelerine este garnitura de culoare portocalie plasată cu grijă pe marginea sa. Această nuanță vibrantă nu numai că adaugă un stil aparte, dar și crește vizibilitatea câinelui, asigurând că aceștia vor fi observați chiar și în condiții de vizibilitate redusă.

Inchiderea practică și facilă se realizează sub burtică, prin intermediul unei benzi cu capse si pe piept cu capse. Acest design inteligent permite reglarea strângerii în funcție de mărimea și forma fiecărui câine în parte, astfel încât aceștia să se bucure de un confort sporit și să se miște liber în timp ce poartă pelerina.

Gluga încorporată este un alt aspect practic și adorabil al acestei pelerine. Aceasta este prevăzută cu un tiv de culoare portocalie, asigurând protecție optimă pentru capul și urechile câinelui împotriva stropilor de ploaie. Indiferent dacă este o ploaie ușoară sau o furtună puternică, acest accesoriu funcțional protejează cu grijă animalul dumneavoastră de companie și îi menține uscat și confortabil.

În final, pelerina de ploaie pentru catei este un must-have pentru fiecare iubitor de animale de companie. Protejându-i pe acești îndrăgiți membri ai familiei de intemperiile vremii, veți putea petrece mai mult timp în aer liber, fără grija umezelii sau răcelii. Achiziționați acum această pelerină și ofera-le dragilor tai prieteni o experiență plăcută și confortabilă în timpul ploii!

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.