Vesta pentru catei MBL681R

109,00 lei

Descoperă eleganța și protecția pentru prietenul tău necuvântător – Vesta impermeabilă pentru câini

Înfruntă vremea capricioasă cu stil și funcționalitate, îmbrăcându-ți câinele în Vesta impermeabilă pentru câini – un partener de nădejde în aventurile voastre pline de distracție, indiferent de condițiile meteo. Creată cu dragoste și atenție la detalii, această vestă oferă protecție totală împotriva ploii, zăpezii și vântului, în timp ce îmbină designul sofisticat cu caracteristici ingenioase pentru confort maxim.

Caracteristici Remarcabile:

1. Material de Înaltă Calitate: Vesta este confecționată dintr-un material impermeabil imprimat, asigurând că prietenul tău necuvântător rămâne uscat și confortabil în orice condiții. Indiferent dacă plouă sau ninge, câinele tău va fi protejat și pregătit pentru plimbări distractive în aer liber.

2. Confort Izolant: Vesta este vatuită și are o captușeală moale, astfel încât câinele tău să simtă căldură și iubire chiar și în cele mai reci zile. Cu această vestă, nu doar că îi oferi protecție, dar și o experiență plăcută și confortabilă.

3. Guler Elegant cu Detalii Pratice: Gulerul înalt nu doar că adaugă un plus de eleganță, dar are și un siret elastic ce se strânge cu ușurință, asigurând că frigul și vântul nu îi vor deranja pe cățeluș în timpul plimbărilor. În plus, fermoarul plasat ușor în diagonală permite prinderea lesei la mijlocul gulerului, pentru o legătură sigură și confortabilă.

4. Elemente de Design Unice: Detaliile fac diferența, iar această vestă este plină de ele. O bucățică de piele imprimată cu o labuță de câine acoperă zona de prindere a lesei, adăugând un aspect adorabil și distinctiv. Designul imprimat al materialului și aceste mici accente îmbină moda cu funcționalitatea.

5. Siguranță pe Întuneric: Dungi reflectorizante au fost plasate strategic pe părțile laterale și la baza vestei, făcându-l pe câinele tău vizibil și în siguranță în timpul plimbărilor de seară sau în condiții de vizibilitate redusă.

6. Potrivire Perfectă: Vesta este concepută pentru câini de talie mică, medie și mare, astfel încât fiecare patruped să beneficieze de confortul și protecția oferite de acest accesoriu. Mânecile și baza vestei sunt prevăzute cu elastic patent, asigurând o potrivire perfectă pe orice câine.

7. Pentru Zile Reci și Urate: Fie că este vorba de ploaie, zăpadă sau vânt puternic, această vestă este pregătită să facă față tuturor provocărilor meteo. Permite-i patrupedului tău să exploreze în voie, fără să-ți faci griji cu privire la confortul și siguranța sa.

8. Măsurători Pentru O Potrivire Ideală: Pentru a alege mărimea potrivită, te încurajăm să iei măsurători precise ale câinelui tău înainte de a comanda. O potrivire corectă asigură nu doar confortul câinelui, dar și funcționalitatea maximă a vestei.

Încheie lupta cu vremea neprietenoasă într-un mod elegant și practic, oferindu-i patrupedului tău Vesta Impermeabilă pentru Câini. Acest accesoriu este nu doar o investiție în confortul și siguranța sa, ci și o modalitate de a arăta cât de mult îți pasă de binele și fericirea lui. Fii pregătit pentru aventuri pline de bucurie, indiferent de condițiile meteo, cu această vestă care îmbină stilul și utilitatea într-un mod remarcabil.

Culori
Albastru/Gri
Gri
Rosu