Haina de ploaie pentru catei MKLN19062

119,00 lei

Haina de ploaie impermeabilă pentru câini – stil și protecție pentru prietenii noștri loiali!

În timpul zilelor ploioase de primăvară și toamnă, este esențial să ne asigurăm că prietenii noștri necuvântători sunt în siguranță și confortabili în timpul plimbărilor în natură. Cu haina noastră de ploaie special concepută pentru câini, veți avea certitudinea că patrupedul vostru rămâne uscat și vesel chiar și în cele mai umede zile.

Haina noastră este fabricată dintr-un material impermeabil de înaltă calitate, care protejează câinele de ploaie și umezeală, asigurându-i confortul în timpul plimbărilor. Pentru a adăuga un plus de confort, haina este captușită cu plasă, permițând pielii să respire și oferindu-i astfel câinelui o senzație de confort și plăcere în timpul purtării.

Haina imbraca piciorușele din față ale câinelui si intreg corpul, oferind o protecție suplimentară împotriva umezelii și murdăriei.

Cu ajutorul capselor durabile, haina se fixează ușor și rapid, fără a cauza disconfort câinelui în timpul momentului de pregătire pentru plimbare.

Pe spatele hainei, veți găsi o plătcuță cu un imprimeu cu scris, care adaugă un aspect modern și elegant, pentru ca patrupedul dumneavoastră să fie mereu în pas cu moda. De asemenea, pe spate și pe glugă, haina este echipată cu trei dungi reflectorizante pentru a asigura vizibilitatea optimă în condiții de lumină scăzută sau întuneric, protejându-vă astfel câinele și pe timp de noapte.

Haina noastră dispune de un spațiu special destinat pentru a scoate inelul zgarzii, acoperit cu o plăcuță care protejează de apă și murdărie, astfel că câinele va fi echipat cu tot confortul în timpul plimbărilor.

Haina se poate strânge cu ușurință într-un portofel compact, ceea ce o face ideală pentru a fi purtată oriunde cu dvs., pentru a fi mereu pregătiți pentru orice vreme neprevăzută.

Potrivită pentru câinii de talie mică și mijlocie, haina noastră de ploaie impermeabilă asigură o potrivire confortabilă și adecvată pentru dimensiunile lor. Indiferent de rasă sau formă, câinele dvs. va fi în siguranță și înconjurat de protecție în timpul plimbărilor în zilele ploioase de primăvară și toamnă.

Cu haina noastră de ploaie pentru catei, puteți crea amintiri frumoase și aventuri pline de bucurie alături de cel mai bun prieten al vostru, în ciuda capriciilor vremii. Așadar, investiți în confortul și protecția câinelui dvs. și achiziționați acum haina noastră de ploaie pentru catei!