Salopeta de ploaie pentru caini MHL01G

139,00 lei

De ce este bine sa aveti o Salopeta de ploaie pentru caini MHL01G pentru catelul dv?
Ei bine, va scuteste de spalatul total al catelului. Ii protezeaza burtica si picioarele de noroi, iar blanita va ramane uscata si curata.
Aceasta adorabila salopeta imbraca tot corpul si cele patru labute. La baza fiecarei labute avem un elastic care impiedica apa sa patrunda. Materialul din care este confectionata salopeta este special, este impermeabil, rezistent la vant si comod la purtare.

Salopeta de ploaie pentru caini MHL01G, are o gluga funcionala care poate fi doar guler sau poate acoperi intreaga zona a capului avand chiar si un cozoroc. Aceasta gluga nu lasa apa sa patrunda in interior. Cand nu ploua si este doar vant gluga se poate desface.

Este o salopeta pentru caini mijocii si mari. Este pentru femele si masculi, dar pentru masculi se decupeaza in dreptul penisului. Inchiderea se face pe spate cu fermoar, imbracarea si dezbracarea facandu-se usor.
Aceasta salopeta pentru ploaie este o protectie deosebita pentru timp ploios sau cu vant, cu multe caracteristici ale unei hainute de inalta calitate.