Salopeta de ploaie pentru catei MFB01G

139,00 lei

Descoperă protecția și stilul în zilele ploioase cu aceasta salopeta de ploaie pentru câini!

Salopeta de ploaie este un articol vestimentar deosebit, creat special pentru câinii de talie medie și mare. Confecționată dintr-un fas impermeabil de înaltă calitate, această salopetă este partenerul perfect pentru plimbările în zilele ploioase.

Unul dintre aspectele distinctive ale acestei salopete este combinația de culori a fasului. Corpul și picioarele au culori diferite, oferind un aspect stilat și atrăgător pentru câinele tău. În plus, fasul impermeabil nu numai că îl protejează de ploaie, ci și asigură confortul său în timpul aventurilor în timpul vremii umede.

La baza picioarelor și la coadă, salopeta este prevăzută cu elastic, care oferă o fixare sigură și comodă. Elasticul asigură salopeta în poziție, prevenind astfel pătrunderea umezelii în interior și asigurând confortul maxim al câinelui tău. Cu această salopetă, patrupedul tău poate explora mediul înconjurător în voie, fără să fie deranjat de vremea capricioasă.

Gluga cu cozoroc este o altă caracteristică practică a acestei salopete de ploaie. Aceasta este detasabilă și se prinde cu ajutorul unui sistem de arici. Gluga protejează capul si gatul câinelui de ploaie și vânt, menținându-l uscat și confortabil. În zilele însorite, când nu este necesară gluga, aceasta poate fi îndepărtată și depozitată cu ușurință.

Inchiderea salopetei se realizează pe lungimea spatelui cu ajutorul unui sistem de arici, asigurând o fixare rapidă și sigură. La capete, salopeta este prevăzută cu capse, asigurând o închidere completă și împiedicând pătrunderea apei în interior. Acest sistem de închidere simplu permite îmbrăcarea și dezbrăcarea rapidă a câinelui, fără a-i cauza disconfort.

Salopeta de ploaie pentru câini acoperă întreaga burtă pentru femele, oferindu-le o protecție completă împotriva ploii și a umezelii. În cazul masculilor, salopeta este decupată în zona corespunzătoare pentru a asigura accesibilitatea și confortul necesar. In plus te vei elibera de spalatul si uscatul catelului tau de fiecare data cand vi de la plimbare.

Investește în salopeta de ploaie pentru câini și vei oferi câinelui tău protecție și stil în zilele ploioase. Oferă-i plăcerea de a se bucura de plimbările în orice condiții meteo și asigură-i confortul de care are nevoie. Salopeta de ploaie pentru câini este alegerea perfectă pentru patrupedul tău de talie mica, medie și mare!

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă a hainutei.

Culori
Albastru/Gri
Roz/Gri
Verde/Gri
Galben/Gri
Rosu/Gri