Vesta pentru catei MZX102B

119,00 lei

Descoperă Vestă de iarnă pentru câini – Stil și confort impreună!

Transformă plimbările tale cu cel mai bun prieten patruped într-o experiență călduroasă și confortabilă, cu ajutorul acestei veste din fas impermebil. Creată cu dragoste și atenție la detalii, această Vesta pentru catei MZX102G îmbină stilul cu funcționalitatea, asigurându-te că patrupedul tău se simte protejat și minunat în sezonul rece.

? Materiale Premium: Fabricată din fas peliculizat, această vestă respinge cu ușurință ploaia și umiditatea, păstrându-și strălucirea chiar și în cele mai rele condiții meteo.

? Design Matlasat și Captușeală Moale: Cu un design matlasat atent conceput, vesta adaugă un plus de stil și distincție garderobei patrupedului tău. Captușala interioară din flece moale și pufos oferă o senzație de căldură și confort, asigurându-i animalului tău de companie o experiență plăcută în fiecare plimbare.

? Guler înalt tip Tunica: Gulerul înalt tip tunica nu doar adaugă un element elegant, dar și protejează gâtul sensibil al câinelui de rafalele de vânt reci. Aeasta atenție la detalii denotă nivelul nostru de protecție față de confortul patrupedului tău.

? Sistem de Închidere Sigur: Cu ajutorul sistemului de închidere cu arici Velcro de înaltă calitate, vesta se fixează ușor și sigur pe spatele câinelui tău. Astfel, poți fi sigur că vesta rămâne fixa chiar și în timpul celor mai energice plimbări.

? Ham Reglabil și Sistem de Prindere Sigura: Vesta este echipată cu un ham reglabil, prevăzut cu un sistem de prindere sigur, inclusiv două inele metalice. Hamul aderă perfect la corpul câinelui tău și este prevăzut cu dunguțe reflectorizante, măsură de siguranță în condiții de vizibilitate scăzută.

? Potrivită pentru Câini de Talie Mică și Mijlocie: Indiferent dacă ai o câine de talie mică sau mijlocie, vesta noastră este concepută să se potrivească perfect. Asigură-te că urmezi ghidul de măsurare pentru a alege mărimea potrivită pentru patrupedul tău.

Pregătește-ți câinele pentru aventuri pline de căldură și stil cu vestă de iarnă din tericot. De acum înainte, fiecare plimbare va fi o experiență plăcută atât pentru tine, cât și pentru companionul tău credincios. Nu lăsați să vă ia prin surprindere frigul – alege confortul și calitatea pentru patrupedul tău!

Culori
crem
Gri
Roz