Salopeta de ploaie pentru catei BPS-21-38P

99,00 lei

Bun venit la colecția noastră de salopete de ploaie pentru câini! Prezentăm cu mândrie o piesă vestimentară funcțională și stilată, concepută special pentru a proteja și încânta patrupedul dumneavoastră în zilele ploioase.

Fabricată dintr-un material impermeabil de înaltă calitate într-o nuanță încântătoare de roz pal, această salopetă este alegerea perfectă pentru a menține blana câinelui uscată și confortabilă în timpul precipitațiilor. Oferind o barieră eficientă împotriva umezelii și picăturilor de ploaie, salopeta noastră asigură protecție pe tot parcursul plimbării și activităților zilnice ale catelului.

Un aspect distinctiv al salopetei noastre este gluga cu siret și bumbi metalici. Această glugă reglabilă se potrivește perfect pe capul câinelui, evitând astfel scurgerile de apă și oferind o potrivire sigură și comodă. Bumbii metalici de pe șiret permit ajustarea precisă a glugii pentru a se potrivi cu dimensiunea și forma capului câinelui, asigurând o experiență confortabilă și plăcută.

Îmbrăcarea și dezbrăcarea se face usor, datorită închiderii practice cu capse. Aceste capse rezistente și fiabile asigură o fixare sigură a salopetei pe tot parcursul zilei, astfel încât câinele să se bucure de libertatea mișcărilor, fără a se teme de desfacerea accidentală a salopetei.

Confortul este pe deplin asigurat de elasticul de la baza picioarelor și din partea din spate a picioarelor. Aceste elemente asigură o potrivire optimă și comodă, evitând disconfortul cauzat de ridicarea salopetei în timpul activităților zilnice ale câinelui.

În plus, pentru o potrivire personalizată, salopeta este echipată cu un siret reglabil cu bumbi metalici în talie. Acest detaliu ingenios vă permite să ajustați salopeta în funcție de talia câinelui, oferindu-i o potrivire precisă și confortabilă. Aceasta salopeta este destinata cateilor de talie mica si medie.

Gândindu-ne la siguranța și ușurința plimbărilor, am integrat o deschizătură specială pentru lesă la baza glugii. Această deschizătură acoperită cu o plăcuță asigură o fixare sigură a lesei câinelui, permițându-vă să vă bucurați de plimbări împreună, fără griji.

Nu în ultimul rând, pentru a vă asigura că câinele dumneavoastră este vizibil și în siguranță în timpul plimbărilor de seară sau noapte, am adăugat o dungă reflectorizantă pe toată lungimea salopetei. Această dungă reflectorizantă îmbunătățește vizibilitatea, asigurând că patrupedul dumneavoastră este ușor de observat chiar și în condiții de iluminare redusă.

Încheind, salopeta noastră de ploaie pentru câini reprezintă alegerea perfectă pentru a va proteja și răsfăța prietenul necuvântător în timpul ploilor. Cu funcționalitatea și stilul său remarcabile, această salopetă va face ca plimbările în zilele umede să fie o experiență plăcută și confortabilă pentru amândoi. Așteptăm cu nerăbdare să vă aduceți prietenul patruped în magazinul nostru și să descoperiți cât de specială este salopeta noastră de ploaie pentru câini!

Vă rugăm să măsurați corect catelul înainte de a cumpăra, pentru a asigura o potrivire perfectă hainutei.

Culori
Bleu
Roz pudre