Vesta de ploaie pentru catei BPS-21-37V

119,00 lei

Bucurați-vă de plimbări fericite chiar și în zilele ploioase cu Vesta de Ploaie Impermeabilă pentru Catei!

Cu vremea schimbătoare, dorim să ne asigurăm că cei mai iubiți patrupezi rămân mereu protejați și confortabili. De aceea, am creat Vesta de Ploaie Impermeabilă pentru Câini, o haină special concepută pentru câinii de talie mică și mijlocie, care oferă o protecție completă împotriva ploii și asigură confortul maxim în timpul plimbărilor ploioase de primăvară și toamnă.

Impermeabilitate și design inteligent

Fabricată dintr-un material impermeabil de calitate superioară, acoperit cu strat de PVC, vesta noastră de ploaie asigură o barieră impenetrabilă împotriva umezelii. Astfel, puteți fi liniștiți că blana câinelui dumneavoastră rămâne uscată și protejată, chiar și în cele mai ploioase zile. În plus, designul său inteligent cu velcro pentru închidere facilitează punerea și scoaterea vestei, economisindu-vă timp prețios înainte și după fiecare plimbare.

Siguranță pe timp de noapte

Știm cât de importantă este siguranța în timpul plimbărilor de seară sau în condiții de vizibilitate redusă. De aceea, am adăugat o dungă reflectorizantă pe spatele vestei, care asigură o vizibilitate sporită pe timp de noapte. Astfel, câinele dumneavoastră va fi remarcat de la distanță, asigurând o plimbare în siguranță chiar și în condiții meteo nefavorabile.

Design inovator cu ham încorporat

O caracteristică distinctivă a Vestei de Ploaie Impermeabilă pentru Câini este designul său inovator cu ham încorporat. Acesta permite fixarea directă a lesei pe vestă, fără a fi nevoie să purtați un ham separat. Hamul încorporat este confecționat dintr-un material rezistent, asigurând o prindere fermă și sigură, indiferent cât de activ este câinele dumneavoastră în timpul plimbării. Astfel, câinele va putea să se bucure de mișcare nelimitată și să se simtă confortabil pe tot parcursul plimbării.

Confort și stil pentru cel mai bun prieten al dumneavoastră

Gândindu-ne la confortul câinelui dumneavoastră, am captusit interiorul vestei cu o captușeală tip satin. Acest material moale și delicat oferă senzația plăcută pe pielea câinelui, astfel încât să se simtă răsfățat în fiecare plimbare. În plus, designul modern și culorile atrăgătoare conferă o notă de stil și eleganță, asigurând că patrupedul dumneavoastră arată mereu impecabil, indiferent de vremea de afară.

Alegeți Vesta de Ploaie Impermeabilă pentru Câini și oferiți-i câinelui dumneavoastră protecție, confort și stil în timpul plimbărilor ploioase. Cu această vestă de înaltă calitate, puteți fi sigur că fiecare plimbare va fi o experiență plăcută și fericită atât pentru dumneavoastră, cât și pentru cel mai bun prieten al familiei!

Culori
Gri
Roz inchis
Turqise